Eladó Irodaház, Szombathely

#169800004

CSAK NÁLUNK  
Eladó Irodaház

5.8 millió Ft

Szombathely Belváros közeli
Alapterület:
16 m2
Szobák száma:
1
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Könnyűszerkezetes
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Sürgős

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Felújított
Klímás hűtés-fűtés
Részben bútorozott
Részben akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)

Belvárosi, frekventált helyen iroda ház(ikó) eladó

Szombathely belvárosához közel, frekventált helyen, jól megközelíthető, önálló irodaház(ikó) eladó, részben akadálymentesítve. 

A buszpályaudvar, belváros, vasútállomás, belváros, kórház, hivatalok közelében (pl. NKH, Kincstár), illetve azoktól egyforma távolságra helyezkedik el a felújított, takaros, jól benapozott, esztétikus és modern hatást keltő épület. A helyiségbe belépve barátságos, világos, modern irodaszoba hangulat van jelenleg, ami felbecsülhetetlen érték marketing (place/4p) és munkakomfort szempontjából.

Az egyetlen optimális nagyyságú, 16 nm-es helyiségben parketta van és wifi-fel távirányítható új klíma biztosítja télen a gazdaságos fűtést, nyáron a hűtést.

Megfigyeltük, hogy az épület bejárata előtt és közvetlenül mögötte, a felfestetlen helyen parkolókat a "közpark"-ban nem bütetik. Az épület mellett közvetlen felfestett fizető parkolók találhatók.

Az egyik forgalmas oldalon egész ablakos üvegfelület, körben a tető oromzatán, költségmentesen elhelyezhető reklámtáblák szolgálhatják az új üzlet érdekét. A másik két oldalon reklámvitrinek vannak felszerelve, amik további promóció elhelyezésére, kommunikációra ad lehetőséget.

Jelenleg autósiskola ügyfélszolgálata működik az épületben és volt már itt ingatlaniroda, kereskedelmi egység is. Szerintünk vendéglátásra szintén alkalmassá tehető.

A jó hely, fél siker az üzletben és ezt tudják a mostani tulajdonosok is, ezért megkérik az árát az épületnek. (Frekventált helyen biztosabb a megtérülés, kevesebbet kell költeni reklámra, gazdaságosabbak az üzemeltetési költségek, stb.)

Az ár irányár, részletre is fizethető; - egy bizonyos határidőig eladó a legjobb ajánlatért.

Hívjon, hogy a megtekintéséről, az épület adásvételének részleteiről egyeztethessünk! 

Helyiség Méret (m2)
Szoba 16

Pék Ciprián
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése